Allianskryssningen ordnas den 11.-12.4.2018.
Välkommen!

  

Anmäl dig här

På Allianskryssningen skapar vi en bättre morgondag - och just Du är välkommen med!

På Allianskryssningen samlas aktörer som arbetar med ungdomar och fostran under samma tak. På kryssningen behandlas strömningar i samhället, aktuella teman inom branschen och ungdomsarbetets framtid både genom seminarieprogrammet och genom ett mera fritt innehåll. Kryssningen är en unik möjlighet att möta en stor del av aktörerna inom branschen på en gång, att delta i dialogen och vara med och bygga en bättre framtid för oss alla - men i synnerhet för ungdomar som bor i Finland.

1400 deltagare
60 timmar program

35 utställare
22 timmar med havsutsikt

1 gemensamt område, ungdomsbranschen 

Allianskryssningen är ett evenemang för dem som arbetar professionellt med ungdomar och fostran. Kryssningen ordnas av Finlands ungdomssamarbete Allians rf. På evenemanget samlas cirka 1 400 deltagare från olika håll i Finland. Kryssningsdeltagarna är personer som sysslar med ungdomsarbete i kommuner och församlingar, organisationsanställda, tjänstepersoner, lärare och studerande inom branschen.

På Allianskryssningen ordnasmånga typer av program som förstärker yrkeskunnigheten, både i form av seminarier och som workshopar. Innehållet varierar från att planera branschens och aktörernas framtid till att dela egna goda erfarenheter tillsammans med andra kollegor.

Utöver programutbudet lastas kryssningsfartyget i april 2018 även med rekreationsmöjligheter och högklassig underhållning. Under kryssningen kan du slappna av och njuta av servicen på fartyget, delta i kvällsprogrammet eller njuta av ett glas tillsammans med dina vänner.